Om oss

Om legehytten.se

Legehytten.dk, tidigare World Kids, har funnits sedan 1998 och har sedan dess bidragit med spännande lekmiljöer av särdeles hög kvalitet.

Den nuvarande ägaren köpte företaget den 1 januari 2006 med önskemål om att utveckla sortimentet. Vi har under de första åren arbetat med en förbättring av finishen, så att huset inte bara bidrar till många timmars underhållning för barnen, utan också är fint att se på och behagligt att leka i, och på så sätt är till glädje för hela familjen.

Vår önskan är att utveckla nya modeller löpande - vi har nyligen lanserat ”trädgårdshuset” och för närvarande arbetar vi på ”lokomotivet”!!
Hos legehytten.dk är vårt mål att framställa kvalitetslekstugor som inspirerar barn till fysisk aktivitet och kreativ lek utomhus.

Vi sätter kvalitet och finish i högsätet och har därför anställt danska snickare som gör allt från grunden i vår egen verkstad söder om Slagelse.

Alla produkter tillverkas av miljövänligt framställd gran från det hållbara skogsbruket i Nordsverige, där man planterar nytt för varje träd som fälls.