Rotterdam

Lekstuga Rotterdam

Bredd: 120 cm | Längd: 271 cm | Höjd: 208 cm | Masthöjd: 270 cm
DKK 11.950,-

Fantastiskt lekfartyg med massor av möjligheter

Bredd: 120 cm | Längd: 271 cm | Höjd: 208 cm | Masthöjd: 270 cm
DKK 11 950:-

Full aktivitet på Rotterdam.
Rotterdam är indelad i flera rum, vilket ger massor av lekmöjligheter. Den bakre ”höga” delen öppnas via en dörr och alldeles innanför dörren kan man ställa ett litet bord och ett par stolar, så fartyget också kan fungera som en vanlig lekstuga.
Vi har sett till att det är ett avstånd till dörrkarmen, så att det finns plats för små fingrar och leken inte avbryts på grund av klämskador.

Inte en helt vanlig lekstuga
Från det bakre rummet kan man antingen klättra in i fören eller upp för en stege till däcket. Från däcket tornar masten på 2,70 m upp sig, med piratflaggan som levereras tillsammans med fartyget. Masten går igenom taket och är fäst i fartygets botten.
Från däcket kan man klättra nerför stegen på vänster sida eller fortsätta uppför stegen till övre däck, där man styr fartyget med det rörliga rodret. Räcket överst på fartyget är 76 cm högt, och övre däck är 1,40 m högt. Inne i fören kan man klättra ut genom ventilerna. Det är botten under hela fartyget så barnen aldrig kryper omkring på marken.

Från lekstuga till lekplats
Det finns goda möjligheter att montera andra lekredskap på sjörövarskeppet, t.ex. en rutschbana från övre däck eller klättergrepp på fartygets sida. En gungställning kan monteras på fartygets vänstra sida (sett bakifrån) och plötsligt är sjörövarskeppet förvandlat till en hel lekplats där man kan tillbringa massor av sjörövartimmar.

Du kan göra lekstugan ännu roligare
Har du en god idé som kan göra lekstugan Rotterdam ännu roligare, så vill vi mycket gärna höra av dig.
Vi arbetar hela tiden med att produktutveckla våra lekredskap och vill därför gärna ha goda idéer.
Vi kvitterar med en liten present om du skickar oss en idé som vi väljer att använda.
info@legehytten.dk

Leverans och montering av lekstugan Rotterdam

Sjörövarskeppet levereras omålad och omonterad, men i moduler, dvs. sidor, botten osv. är monterade i förväg. Komplett skruvsortiment och utförlig monteringsanvisning medföljer. Sjörövarskeppet ska målas med heltäckande träskydd före montering. Träskydd kan köpas hos Legehytten.dk, eller vi kan måla lekstugan före leveransen.

Skeppet kan monteras av 2 personer med skruvdragare på c:a 3 timmar. Det är inte svårt att montera, men ska passas ihop på 2 mm när hela vägen runt och är tillskuret i olika grader. Det är alltså mycket viktigt att sjörövarskeppet står på en fullständigt plan yta. Vi erbjuder också montering av sjörövarskeppet hos er, detta gäller dock endast om vi har målat skeppet i förväg. Se pris nedan.

Tillval

Heltäckande träskydd, totalt 15 l i färgerna svart, vit + en tredje färg efter ert val: kr. 1 595:-

Målningsbehandling inkl. målning: kr. 4 900:-

Montering, endast för färdigmålade skepp: kr. 1 950:-

Påmonterad gungställning kr. 2 950:- inkl. 2 st däckgungor

Klättervägg kr. 1 980:-

Rostfri rutschkana kr. 2 780:-

Leverans Norge, Sverige och Tyskland vänligen skicka prisförfrågan med angivande av land och stad info@legehytten.dk

Kontakta legehytten.dk
Det är inte oväsentligt vilken lekstuga du väljer. Den ska givetvis passa till barnens lek, men den ska också passa in i miljön. Därför ger vi också gärna råd om det rätta valet, så att alla i familjen blir nöjda med det nya huset.
Kontakta oss gärna för visning eller frågor: +45 20 66 00 35  / info@legehytten.dk