Munchen

Lekstuga München

Bredd: 335 cm | Djup: 248 cm Höjd 215 cm invändig till nock
DKK 11.950,-

Vår nyaste modell av lekstuga med finurliga detaljer

Bredd: 335 cm | Djup: 248 cm Höjd 215 cm invändig till nock
DKK 11 950:-

Modell München är vår senast utvecklade lekstuga och är modell Stavanger inkl. carport och bensinpump. Barnen tycker det är roligt att kunna tanka små bilar och cyklar. Vår lekstuga av modell München har 2-delad dörr, som ger möjlighet att leka affär. Vi har sett till att det är ett avstånd till dörrkarmen, så att det finns plats för små fingrar och leken inte avbryts på grund av klämskador.

Detaljerna gör skillnaden
Naturligtvis har vi också tänkt på detaljerna, så det sitter en öppningsbar brevlåda monterad på lekstugan och posten från lekkamrater och familj kan hämtas in i lekstugan. De två blomlådorna gör det också möjligt att plantera sina egna blommor eller kanske litet ätliga grönsaker som morötter, ärtor eller sallad. Slutligen är skorstenen, tillsammans med staketet och det lilla överhänget pricken över i på lekstugan. Det är också möjligt att köpa till och montera gungställning på lekstugan München.

Du kan göra lekstugan ännu roligare
Har du en god idé som kan göra lekstugan Edinburgh ännu roligare, så vill vi mycket gärna höra av dig.
Vi arbetar hela tiden med att produktutveckla våra lekredskap och vill därför gärna ha goda idéer.
Vi kvitterar med en liten present om du skickar oss en idé som vi väljer att använda.
info@legehytten.dk

Leverans och montering av lekstugan München

Lekstugan München levereras omålad och omonterad, men i moduler, dvs. sidor, tak, grund och liknande är monterade i förväg och dörr och fönster är isatta. Komplett skruvsortiment och utförlig monteringsanvisning medföljer. Lekstugan ska målas med heltäckande träskydd före montering. Träskydd kan köpas hos Legehytten, eller vi kan måla drömhuset före leveransen. Huset kan monteras av 2 personer med skruvdragare på c:a 2 timmar eller också kan vi montera huset hos er. Detta erbjudande gäller dock endast om vi i förväg har målat lekstugan.

Tillval till lekstugan München

Träskydd till hela huset 2 gånger (15 l):kr. 1 595:-

Färdigmålat (inkl. träskydd): kr. 4 900:-

Påmonterad gungställning kr. 2 950:- inkl. 2 st däckgungor

Leverans Norge, Sverige och Tyskland vänligen skicka prisförfrågan med angivande av land och stad  info@legehytten.dk

Kontakta legehytten.dk
Det är inte oväsentligt vilken lekstuga du väljer. Den ska givetvis passa till barnens lek, men den ska också passa in i miljön. Därför ger vi också gärna råd om det rätta valet, så att alla i familjen blir nöjda med det nya huset.
Kontakta oss gärna för visning eller frågor: +45 20 66 00 35  / info@legehytten.dk